Om os

Med Purple Wings får du et orkester som sætter alsidighed og indlevelse i højsædet. Repertoiret er bredt og som udgangspunkt op tempo. Musikken adskiller sig herudover fra mange andre, idet der netop er lagt vægt på ikke KUN at spille det som alle andre spiller.Her finder du et orkester der spiller fordi de synes det er sjovt og fordi de kan lide det. Purple Wings er alt andet andet end et pauseorkester og skaber op tempo med meget andet end bare skåleviser og “spille højt”.

Præsentationen og opsætning er stilfuld, farverig, festlig og i høj grad tilpasset kundens ønske. Selvsagt er valg af musiknumre det samme i det brede repertoire. Repertoiret rummer al den gode musik fra dengang til nu. Pop, Rock, Schlager. Dansk, internationalt og tysk. Her finder du et orkester der rent faktisk KAN synge tysk.

Purple Wings spiller til familefest, bryllup, byfest, bierfest, tyrolerfest, store som små baller og arrangementer, underholdning og og og…. Også til DIN fest.

 

 

Bettina Albæk – Lead vokal
Bettina har sunget og danset i mange år. Hun har sunget i hele Danmark og i hele Nord Tyskland. Hendes kærlighed til musikken er helt enestående, hun lever sig ind i de sange hun synger og giver varme tilbage til dem hun synger for, så alle får glæden og kærligheden til musikken helt ind i sjælen.
Bettina formår at komme ud over scenekanten i bogstavligste forstand, idet hun nyder at gå rundt nede blandt publikum og synge for og med dem.

 

 

 

_DSC0599Jacob Jürgensen – Trommer
Jacob har hamret i gryderne i hele sit liv. Afsættet kommer fra den hårde rock genre og giver således dansmusikken en levende kant og dynamik som er nøje afstemt. Jacob har spillet på festivaller og diverse spillesteder rundt omkring i landet. Herudover været stand in musiker i lydstudioer mm. Kort sagt – her lever musikken.

 

 

_DSC0546Carsten Jürgensen – Keyboard & vokal
Carsten har stort set altid spillet festmusik. Til stort og småt og i ind og udland. De fleste vil mene at stemmen er rug og kantet, hvilket giver et godt og levende supplement til Bettina. Med det rette glimt i øjet bliver musikken leveret med indlevelse og stor forståelse for publikum og genrer.